Kirjaimia Kertulta

Kerttu Hakalan blogi.

Haaveet kesäkuu 9, 2011

Filed under: Uncategorized — kruttu @ 12:24 pm

Haaveilu – parasta. Mutta minähän en juo kahvia kahvina vaikka sokerin lisäämisestä olenkin jo luopunut. Haaveet tuppaa toteutumaan. Ne vaan tekee niin. Ja koska oon aika läheinen mun omien haaveideni kanssa tuntuu, että mun haaveet toteutuu kovin usein verrattuna kenenkään muun haaveisiin (ainakaan ne muiden haaveet ei oo toteutunnu niinku mulle).

Mutta onhan siinä vissi ero. Haave haaveena voimauttaa ja innostaa. Elämään sisältyvänä, toteutuvana, se myös vaatii ja velvoittaa ja väsyttää. Onneksi useimmat haaveet toteutuu hirmu luontevasti. Niin kuin edellinen muuttoni, joka oli helpoin muutto ikinä vaikka matka oli pitkä, olin puoliväliraskaana eikä mulla ollut muuttoni määränpäässä niitä kaikkien kysymiä töitä tai opiskeluja eikä edes parisuhdetta (tällainen monivalintakysymys tuli eteen useasti – että minkä näistä perässä muutin. Lopulta vastasin yksinkertaisesti ”Mulla on siellä sisko. Ja veli.”).

Olen aika hyvä tunnistamaan elämääni sopivat asiat. Ehkä en sitä, kenen kanssa vaikka teen lapsia, mutta poikkeushan vahvistaa säännön.

Nyt on yksi ison iso unelma toteutumassa. Par-aikaa, silleen -ing englanniksi, pikku hiljaa luontevasti ja kuitenkin yllättävästi, koska just tän en uskonut ihan hetkessä toteutuvan ja olin valmistunut siihen ettei ehkä ikinä ja sen hyväksynyt haaveilua lopettamatta. Ja silloinhan ne just!

Mainokset
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s