Kirjaimia Kertulta

Kerttu Hakalan blogi.

Gradu ei tehnyt… huhtikuu 10, 2012

Filed under: Opiskelu — kruttu @ 3:01 pm
Tags: , ,

Gradu ei tehnyt minusta asiantuntijaa. Gradu ei ees opettanut mua käyttämään karttaohjelmia. Se petti mut! En mä olekaan siitä ylpeä. Olen kyllästynyt koko graduun. Mutta kuulemma se pitäis viilata vielä valmiiksi. Ei tullut tutkijaa minusta. Ei tullut gradupalkinnolla älykkyytensä eloistavaa neroa. Olen NIIN kyllästynyt tuohon graduuni. Olen NIIN pettynyt, etten ollutkaan innovatiivinen, fiksu, hieno, hyvin arvosanoin, jabbadai, en mitään sellaista. Mutta maisteri musta tulee (ei kuitenkaan ennen kuin opettelen aakkoset ja käytän niitä myös lähdeluettelossani, jo on).

Tänään ei toiminut printteri. Ei Powerpoint. Netti pätki. Skype toimi täällä, ja laitoksen päässäkin tunnin odottelun jälkeen. Ehti ottaa ramppikuumeen. Graduni on keskinkertainen, käsitän joka ikisen kritiikin sitä kohtaan mutten aio fiilata siitä pätevämpää kuin se on. Esitykseni siitä oli huonompi kuin ikinä mikään muu esitys (okei yhden Punkkua ja politiikkaa -illan, sen ekani, puhe oli kyllä luokattoman huono sekin). Mutta maisteri minusta tulee (mutta jotain ihmeellisiä punaisia palloja oli siinä kartassa jota esittelin, tarttis varmaan selvittää miksi, jo on).

Mutta mun kliivia kukkii tänäkin keväänä! Surusiipi kananen pienoinen kasvattaa sulkasadon jälkeistä pöyheetä höyhentä. Kuulun kanojen ja kukkien pariin, en minnekään yliopistomaailmaan. Kukin kaltaistensa seurassa, hei! Sitä paitsi skumppalasillista kanalassa en olekaan vielä kokeillut. Siirrän tiput navettakanalaan tänään, pidetään tuparit.

Mainokset
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s